De serie Zeytin Agaci op Netflix was voor mij een ’thuiskomen’. Wat een prachtige serie en hoe prachtig zou het zijn, wanneer je bij thema’s in het leven op deze manier kunt zien en bewust zijn waar de oorsprong van een thema in je leven is. In de serie wordt via systemisch opstellen gekeken naar jouw systeem. Het systeem wat in jou door-leeft en waar jij een onderdeel van bent. Als vanzelf leven in jou thema’s van jouw systeem, die als je ze bewust bent als vanzelf ontspannen. Tijdens Jouw Goud & Systemisch Opstellen, starten we de dag met een gezamenlijk samenzijn, om vervolgens de hulpvragen die er zijn (maximaal 3) op te stellen. Ik begeleid deze opstellingen. Voor de opstelling worden er representanten ingezet, die tijdens het opstellen op een positie in het systeem neergezet worden. Hierdoor wordt er inzicht verkregen en wordt het thema ‘uitgespeeld’.

Op de vrijdagen:

Tussen de middag, eten we samen, of neem je even ruimte voor jezelf. Voor de lunch is er koffie, thee en een vegetarische soep aanwezig. Na de middag gaan we verder met het opstellen om na afloop samen af te sluiten met een drankje.

Op de avonden:

Voor tijd is er koffie en thee, we doen beide opstellingen achter elkaar met een korte drinkpauze er tussen!

Wil jij graag een thema in je leven opstellen, of iets waar je tegen aanloopt, of een verlangen die je hebt, je bent van harte welkom op een hulpvraag in te brengen. Ook ben je welkom om representant te zijn. De kosten voor het stellen van een hulpvraag is 150 euro inclusief BTW, kosten voor het representant zijn is 25 euro inclusief BTW.

Kies hieronder op welke manier je wilt deelnemen en op welke datum je wilt komen en reserveer meteen je plekje! Voor de sessie heb ik met de hulpvragers kort contact om te weten wat de hulpvraag is en was het verlangen is!

Samen in verbinding het goud van een ieder zien en zijn! De nieuwe vrijdagen staan hieronder!

Vrijdag 15 september is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!
Vrijdag 22 september is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Woensdag 27 september is er weer een systemische avond! Tijdens de systemische dagen  / avonden zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 13 oktober is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!
Vrijdag 3 november is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!
Vrijdag 17 november is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!
Vrijdag 15 december is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 12 januari is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 26 januari is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 9 februari is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 8 maart is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Vrijdag 15 maart is er weer een systemische vrijdag. Tijdens de systemische vrijdagen zijn er vraagstellers en representanten voor de opstelling, om samen de vraagsteller te helpen bij het bewust worden van het systeem achter de vraag. Naast dat het inzicht geeft aan de vraagsteller en er direct in de energie veranderingen ontstaan, zijn er ook inzichten voor de representanten en voor mij als begeleider. Je bent welkom om deel te nemen!

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.