Alles is NATUURlijk logisch! Natuurlijk is het logisch. Hoe de zwangerschap en geboorte jouw leven nu nog steeds vormgeeft. Hoe klachten van het lichaam eigenlijk oplossingen zijn. Hoe gedragingen van kinderen jou helpen om in jouw goud te komen.

In een jaartrip, neem ik je mee in allemaal thema’s rondom zwangerschap en geboorte, de blauwdruk die je daar uit kunt halen, de germaanse geneeskunde, de universele wetten, numerologie, human design. Schrijf je gratis in en geniet een jaar lang (maar je kunt natuurlijk zelf ook beslissen het sneller te gaan luisteren) van allemaal podcast over deze ‘Alles is alles’ thema’s.

 

Jouw Goud in Zwangerschap en Geboorte een basismasterclass over de blauwdruk die de zwangerschap en geboorte jou meegeeft. Dit is de basiswebinar, mocht je alles willen weten heb ik een online training met alle ins en outs van deze magische fase in je leven.

Je lijf en brein zien, de basiswebinar om te proeven hoe NATUURlijk logisch alles is! Dit is de basiswebinar, mocht je alles willen weten heb ik een online / offline opleiding waarin ik je leer natuurlijke verbindingen te leggen!