Selecteer een pagina

Breed zijn in je werk heeft niet altijd zijn voordelen, maar beperken voelt als niet kloppend voor mij. Een vorm die alles biedt is dus wat ik aan het ont-wikkelen ben in mijzelf, om daarmee onbeperkt te kunnen laten zien hoe alles waar je tegen aanloopt ook goud in zich heeft.

In de osteopatische behandelingen die ik doe, behandel ik alleen nog maar kinderen beneden de 1 jaar, een beperking, maar daar tegenover ruimte in mijn agenda. Ruimte voor mij om een andere vorm aan te gaan nemen.

In mijn podcast, die je kunt luisteren via spotify of itunes of anchor, neem ik je mee in mijn visie rondom baby’s en kinderen, maar ook rondom thema’s als persoonlijke ontwikkeling van jezelf. Ik neem je mee in de Germaanse Geneeskunde die laat zien dat alles waar je tegenaanloopt een overlevingsstrategie is en die ook laat zien, wanneer je dit herkent en bewust bent, dat de overlevingsstrategie niet meer nodig is en jouw lijf dit conflict in jou oplost. Bij de podcast spiegel ik ook, wat laat een kind met zijn of haar gedrag zien en hoe kun je dat wat ze laten zien spiegelen naar jou, om de enige persoon die jij kunt veranderen (jezelf) te veranderen, met een positief effect naar de ander toe.

Verder heb ik online trainingen (www.willemijntrip.nl/trainingen) en kun je de webinars die ik heb gegeven terugluisteren via een abonnement. Kennis over de zwangerschap en geboorte, kennis over het spiegelen van kinderen, kennis over de rol van vader, de rol van moeder. Kennis over je lijf en je brein, gezien vanuit de Germaanse Geneeskunde. In mijn online training over de Zwangerschap en Geboorte leer je zien wat voor invloed deze periode op jouw leven heeft, maar dus ook op het leven van je kind. Wanneer je dit ziet, weet je wat de behoefte zijn die jij hebt of je kind heeft. Wanneer je een kind hierin ziet, of jezelf hierin ziet, verandert er vaak al heel veel! Deze training is een training die aanvankelijk 242 euro inclusief BTW kostte, maar die, om kennis met mij te maken nu 33 euro inclusief BTW kost. Mocht je na deze training het gevoel hebben dat er nog veel meer antwoorden voor jou zijn, dan kun je kijken bij ‘mijn Dag-trips’ (www.willemijntrip.nl/dag-trips-jouw-goud/) , waar ook een dag-trip in het teken staat van Jouw Goud in Jouw Start of een dag trip over Jouw Goud in Jouw Kind, waarin ik jouw kind in beeld ga brengen door middel van verschillende methodes. En tijdens een dag, die we samen afspreken ga ik in 2,5 – 3 uur, jouw goud uitleggen en het goud van Jouw kind! 

Verder kun je dat wat je kind je laat zien spiegelen. Hiervoor gebruik ik de Present Child Methode, een spiegelmethode die precies laat zien wat jouw kind jou wil laten zien. En wanneer je dit ziet, verandert er direct iets ten voordele van jezelf en iets bij je kind. Bij mijn trainingen vind je een 3 delige webinar serie hierover. Daarnaast kun je ook over dit thema een Dag-Trip in plannen (www.willemijntrip.nl/dag-trip-jouw-goud), die specifiek gaat over dat waar jij bij je kind tegen aanloopt en hoe je dat kunt spiegelen en daarmee jezelf en je kind dat kunt bieden wat nodig is om in jullie goud te zijn! 

Ook spiegel ik het lijf. Wat wil je lichaam je laten zien met een klacht. Heel vaak willen we een ziekte, gedraging of klacht zo snel mogelijk kwijt raken, maar dat wat je lichaam je wil laten zien heeft goud in zich. Wanneer je ziet en begrijpt wat je lichaam je wil laten zien, dan verandert je hele blik, waardeer je je lijf en weet je ook dat die overlevingsstrategie niet meer nodig is. Je lijf en brein zien, een training waar je je voor in kunt schrijven (www.willemijntrip.nl/trainingen), maar ook met dit thema kun je met mij een Dag-Trip doen, kijk op www.willemijntrip.nl/dag-trips-jouw-goud).

 

Wat ik nog meer kan bieden, kijk op mijn site, hier vind je nog meer online trainingen als ‘moederenergie training’, maar ook de online training van de Universele Wetten. Alles wat ik in welke training of welke Dag-Trip uitleg heeft als basis de universele wetten, de wetten die altijd gelden, die, wanneer je ze begrijpt, voor jou kunnen gaan werken!