Selecteer een pagina

Online training + kaartenpakket ‘De Universele Wetten’

 

Het universele wetten pakket! Tijdens het bestuderen van de universele wetten en het volgen van verschillende manieren van kijken naar deze wetten en tijdens de opleiding waar de biologische wetten centraal stonden, verdiepte ik mij in de universele wetten! En terugkijkend heeft me dat bijzonder veel opgeleverd en nog steeds. Omdat ik weet dat de universele wetten centraal staan onder alles wat je doet, wilde ik hier een pakket van maken en een programma. Of ik kijk via de zwangerschap en geboorte naar een kind, de universele wetten zijn leidend. Of ik kijk via de Present Child Methode, de universele wetten zijn leidend. En ook alle biologische wetmatigheden kloppen precies met de universele wetten. Eigenlijk zijn ze de basis van je dagelijkse zijn. 

Zelf ben ik wet voor wet door de materie gegaan. En per wet, als ik er aandacht aan besteedde volgde er een week waarin ik helemaal inzicht kreeg in die wet door alles wat er op mijn pad kwam. Het online programma wat ik heb gemaakt, is ook op deze manier opgebouwd, wet voor wet! Wanneer je de online training besteld, met per wet een complete uitleg, krijg je het kaartenpakket thuis gestuurd (8 dubbelzijdig gedrukte kaarten, met nog een extra uitleg kaart) en met een kladblok waar je dagelijks kunt beschrijven wat er in jouw focus komt en wat er op je pad komt wat jou meer in de focus kan brengen. 

Wil jij dit pakket ontvangen, inclusief het kaartenpakket (inclusief de verzendkosten), dan kun je hieronder klikken. Je kunt kiezen voor in 1x betalen wat 181,50 (inclusief verzendkosten en inclusief BTW is) of in 2 termijnen van 90,75 euro (inclusief verzendkosten en inclusief BTW). Onder het filmpje vind je de link om de online training en kaarten te bestellen!

 

 

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.