De Universele Wetten, wetmatigheden waar je dagelijks mee te maken hebt. Veelal zonder dat je het door hebt kom je in situaties. Fijne situaties, maar ook situaties waarbij je de handen in het haar krijgt en niet meer weet wat je moet doen. Ook kun je verlangens hebben en dromen, waar je zo hard je best voor doet en die maar niet naar je toe lijken te komen. De Universele Wetten kennen zorgt voor de logica van die situaties. Welke trilling heb jij, hoe ben jij het universum en hoe kun jij zorgen dat, in plaats van het universum met jou speelt, jij kunt spelen met de Wetten van het Universum. Ik neem je mee in de Universele Wetten die altijd en overal gelden en de basis zijn van alles.

De online training bestaat uit 9 verschillende lessen en een extra les, waarin alle masterclasses en webinars staan die ik heb gegeven over de universele wetten. Verder krijg je een black-box thuisgestuurd. De kosten van de online training en de blackbox zijn  181,50 inclusief verzenden en BTW:

Inhoud:

– 9 dubbelzijdig gedrukte A4 kaarten van de verschillende Universele Wetten

– Focuskladblok om in te zien waar de trilling anders is dan jij verlangt

– 10 online lessen

– facebook community waar uitgebreid gespard wordt over de Universele Wetten en ik natuurlijk aanwezig ben

-Bij de universele wetten, het kaartenpakket en de online training krijg je nu gratis het moederenergie pakket. Het kaartenpakket en de online training. Want ALLES is ALLES is een universele wet en MOEDERENERGIE is de energie die alles wat nog niet voelt als alles is alles, kan helen!

 

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.