Alles is NATUURlijk logisch. Wil jij ook logisch leren kijken? Ik heb (online) trainingen gemaakt waarbij je logisch leert kijken naar de natuurlijke verbindingen van het leven. Alles is altijd alles en zo logisch!

 

 

 

Jouw Goud in Zwangerschap en Geboorte, de online training waarna het voor jou logisch is hoe de zwangerschap en geboorte een blauwdruk geven aan jouw leven en natuurlijk die van je kind!

 

 

 

Een kind zien en zijn, de online training waarna  het voor jou logisch is om spiegelend in het gedrag wat jou raakt jouw goud te ont-dekken! En doordat te zien, zie je de schatten van je kind (en iedereen die je raakt!)

 

 

Universele wetten en moederenergie, twee online trainingen (inclusief kaartpakketten) om je de universele wetten eigen te maken (de basis van al mijn trainingen) en om dat wat je wil helen te helen met moederenergie.

 

 

Mijn opleiding Je lijf en brein zien. Germaanse geneeskunde, een opleiding vol bio-logica! Welke oplossing schuilt er achter een lichamelijke klacht of een gedraging. Hoe zit het met erfelijke aandoeningen en hoe kun je dichterbij jezelf komen en genezen door de taal van je lijf en je brein te zien.

Door middel van verschillende masterclasses leg ik verschillende thema’s uit. Met name de Germaanse Geneeskunde leg ik uit in masterclasses specifiek over een bepaald onderwerp. Bij iedere masterclass zit eerst een video over de basiskennis. Hoe kijk je in de Germaanse Geneeskunde om vervolgens een video te krijgen over specifiek dat onderwerp. Wanneer je een masterclass wilt aanschaffen, kun je op de afbeelding klikken en kom je automatisch op een pagina specifiek over die masterclass met een betalingslink.

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.