Tarieven

Behandeling bij baby’s en kinderen:

De kosten van een behandeling van een kind zijn per een half uur 40 euro (en bij een vervolgbehandeling 36 euro per half uur), deze kosten komen afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent volledig of voor minimaal 21.80 euro voor vergoeding in aanmerking, aangezien ik geregistreerd ben als fysiotherapeut. Je krijgt na de behandeling de nota per mail toegestuurd.

Mocht u een afspraak vergeten of op dezelfde dag afzeggen dan wordt de behandeling in rekening gebracht en krijgt u hier een nota van. Mocht ik het gevoel hebben dat de reden heel legitiem is, ga ik uiteraard geen nota sturen.

Therapeutische gesprekken:

Multidisciplinaire therapie, wat ik in gesprekken doe duurt in de meeste gevallen 1 uur – 1,5 uur. Hiervoor reken ik  80 euro per uur exclusief BTW. Deze gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Een kind zien, het is een schat, pakket:

Wil je een vertaling via de “Een kind zien, het is een schat pakket”, wat een combinatie is van de Present Child Methode en de geboorte in kaart, dan kun je mij mailen en krijg je het document die hierbij hoort toegestuurd. Dit pakket, die ik vertaal en uitwerk kost  150 euro inclusief BTW. Wil je daarna nog graag een gesprek voor verduidelijking of voor meer tools, dan kun je een afspraak maken. (Kosten hiervoor zijn 40 euro per half uur).

Naast de behandelingen, de vertalingen en de workshops die ik geef, breng ik mijn kennis ook in kaart, kijk hiervoor onder het kopje ‘online bestellen’.

Jezelf ont-dekken:

Heb je als volwassene klachten of een valkuil waar je graag vanaf wil. Of wil je een bepaalde wens of verlangen waar je graag naar toe wilt werken? Door middel van 5 sessies van 1,5 uur gaan we samen op zoek naar de reden van bepaalde klachten en hoe je dit kunt omdraaien. In deze 5 sessies kijken we op verschillende manieren naar de klacht en naar de wens die je hebt. Tijdens deze sessies gebruik ik:

  • het lichaam, die ik kan lezen
  • je voeten, die veel laten zien
  • je familiesysteem
  • je kinderen via de Present Child Methode
  • je voorgeschiedenis door middel van regressie
  • je zwangerschap en geboorte
  • systemische technieken om inzichten te krijgen

Per sessie zijn de kosten 120 euro exclusief BTW