Behandelingen voor kinderen onder de 1 jaar. De tarieven van mijn behandeling zijn 80 euro per uur. Een behandeling van een half uur kost 40 euro. Bij een behandeling van een baby reken ik een half uur. Bij andere behandelingen die ik momenteel (wellicht tijdelijk) niet meer doe, reken ik de tijd die ik nodig ben. Voor tijd geef ik hiervan een indicatie.

De behandeling van baby’s wordt vergoed vanuit de ongecontracteerde fysiotherapie, waardoor je de nota die je van mij krijgt kunt indienen bij de zorgverzekeraar! Deze wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

‘Dagtrips in Jouw Goud’. Wanneer je tegen gedrag van je kind aan loopt, wanneer je lichamelijk klachten hebt, wanneer je in je werk tegen situaties aan loopt, altijd heeft dat wat je raakt ook goud in zich. In mijn Dagtrips ga ik met jou de diepte in over een bepaald thema. De dagtrip is een afspraak, waarbij ik van tevoren (afhankelijk van het thema) , mijzelf voorbereid op jouw hulpvraag en waar ik met jou (op een afgesproken locatie), jouw laat zien, voelen en ervaren hoe je deze situatie vanuit Jouw Goud kunt bekijken. Mocht je geïnteresseerd zijn, klik op de afbeelding van “jouw goud zijn” en je krijgt extra uitleg  over mijn dagtrips!

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.