Selecteer een pagina

Alles, werkelijk alles, alles, alles, alles spiegelt jou! En wanneer je daar de hele dag mee bezig bent, word je helemaal duizelig. Je weet niet waar je kijken moet en wat je met dat wat er gespiegeld wordt moet gaan doen. In de verschillende opleidingen en trainingen die ik heb gedaan, maar ook in alle trainingen die ik geef gaat het over spiegelen. Alles is altijd alles.

Wanneer je kijkt naar je kind, is het een kindsdeel in jou. Is je kind boos, dan laat je kind iets zien over de boosheid in jou. Raakt het je niet, dan hoeft er geen boodschap voor je te zijn, maar raakt het je wel, dan vertelt de boosheid van je kind iets over jou boosheid. Kun jij boos zijn, mag jij boos zijn, ben je boos en uit je dat wel. Door te vertalen wat je kind laat zien, zie je veelal wat jij meer zou mogen doen. ‘Hij gooit alle boosheid, ongenuanceerd eruit’ wordt, ik mag alle boosheid er ongenuanceerd uitgooien. ‘Hij slaat anderen als hij het er niet mee eens is’, ik mag anderen slaan (of ik zou anderen willen slaan) als ik het er niet mee eens ben. Dat wat je letterlijk aangeeft over wat je raakt bij de ander, is veelal letterlijk wat jij graag zou willen doen, maar niet doet.

Kun jij op deze manier kijken naar je kind, die voor de 1000e keer zeurt om een snoepje? Kun jij zien dat jij ook een deel in je hebt die steeds zeurt om iets zoetigs / liefde?

Kun jij op deze manier kijken naar je buurman, die al weer die muziek zo hard heeft aangezet dat jij niet eens ongestoord televisie kunt kijken? Kun jij zien dat een deel in jou de muziek / het geluid van jezelf zo hard zou willen zetten, zonder rekening te houden met iemand in de omgeving.

Kun jij op deze manier kijken en begrijpen dat je baas je alleen maar voorziet van kritiek voor je gevoel. Kun jij zien dat jij een deel hebt die de baas over jou is, die de hele tijd kritiek op jou geeft.

Alles is altijd alles. In de online training van de Universele Wetten leg ik je uit hoe dit werkt. Voor een link naar de online programma’s kijk op mijn homepage!