Present Child Methode

De Present Child opleiding / Kindertolk opleiding is een opleiding waar ik het veel aan heb gehad als therapeut. Ik leerde dat een kind met zijn gedrag of lichamelijke klacht ook spiegelt naar een ouder. En dat je dit door het gedrag of de lichamelijke klacht te ‘vertalen’ naar de ouder toe (zodat een ouder zich er bewust van is wat voor spiegel een kind geeft) kunt veranderen bij het kind.

 

 

Uiteraard doe ik sinds de opleiding thuis bijna niets anders dan spiegelen (tot vervelends toe).  Maar telkens verwonder ik me over de spiegel en wat het (als ik hem dan begrijp) voor win-win situatie oplevert. Op dit moment kijk ik niet meer anders en probeer ik in alles de diepere vertaling te maken en te zien, want als je de vertaling snapt en bewust bent, verandert er al heel veel, zo niet alles!

Als je ge├»nteresseerd ben in een vertaling van Present Child, kun je me mailen. Ik stuur je dan een pakketje, met onder anderen een invulformulier die ik graag ingevuld terug zie. Je kunt kiezen of ik je de vertaling persoonlijk ga geven, per skype, of dat ik het voor je op papier zet. Ook geef ik zeer regelmatig avonden, waar we samen gaan vertalen. Door middel van zo’n workshopavond kom je bij de kern van de spiegel van je kind en leer je ook de manier van kijken toe te passen, zodat je het zelf later ook kunt toepassen.

Kijk bij tarieven wat de kosten zijn hiervan en stuur me een mail als je graag meer wilt weten, of als je via een vertaling je kind beter wilt zien en begrijpen.