Online trainingen

Wil jij het ebook kernwaarden ontvangen? Schrijf je hieronder in via de link en je krijgt hem automatisch in je mailbox!

https://willemijntrip.activehosted.com/f/3

Graag neem ik je in mijn online trainingen mee in kennis. Kennis die ik heb opgedaan door verschillende opleidingen die ik heb gedaan, waardoor ik een holistische visie heb en goed verbindingen kan leggen door de verschillende facetten van het leven. Naast fysieke trainingen, naast behandelingen die ik doe, heb ik ook online trainingen gebouwd, zodat je op je eigen tijd kennis kunt vergaren, verbindingen kunt leggen en kunt genieten hoe prachtig alles in elkaar zit.

Universele wetten! Het is bijzonder hoe alles, wat soms ook onverklaarbaar voor mij is, toch wetmatig steeds weer klopt! De universele wetten, waar de Wet van de Aantrekkingskracht een onderdeel van is, werken altijd. Maar hoe kan het dan, dat je dromen en verlangens nog niet allemaal in de realiteit aanwezig zijn? Als je de universele wetten begrijpt, dan ga je ontdekken hoe ze dagelijks voor je werken. Dan ga je zien dat je kinderen en je omgeving je dagelijks laten zien, waarom jouw dromen en verlangens nog geen realiteit zijn. Dan ga je zien wat voor invloed de zwangerschap en geboorte heeft op het leven van je dromen en verlangens. Je gaat zien hoe alles, alles is (zoals de Wet van Eenheid aangeeft) en je gaat zien, dat de dingen waar je tegen aanloopt voor je gevoel, beschermingsmechanismen voor je zijn. Als je er niet tegen aan zou lopen, zou je ergens in terecht komen wat diep van binnen (wellicht uit je zwangerschap / geboorte, uit je vroeg jeugd, of zelfs uit je familiesysteem) een overtuiging is, die je uiteindelijk (zonder dat je soms nu nog snapt hoe) helpt te overleven.

De universele wetten is de eerste training. Dit is ook de training die je in heel veel opzichten kan helpen. Bij klachten van het lichaam, wil je lichaam alleen maar helpen, bij mentale spanningen, wil je systeem je ook alleen maar helpen en zo ook bij dagelijkse ‘voor jouw gevoel hobbels op de weg’, is er een systeem die je wil beschermen.

Schrijf je in voor de gratis training Universele Wetten en ik, waarin ik je laat proeven aan de kennis, om wellicht honger te krijgen naar de online training, boordevol kennis waar je altijd over mag blijven beschikken, je op je eigentijd kunt luisteren, om de wetten voor jou te laten werken!