De milt, het orgaan waar ik niet direct veel ziekten aan verbond, gelukkig niet, maar wat werkt dat orgaan dagelijks hard voor ons. De milt is het orgaan die bij bloedingen helpt om de bloedingen te stoppen. Het is het orgaan, die ‘wanneer we denken dat iets gaat bloeden’, in actie schiet om die situatie te voorkomen. En iets gaat bloeden, het gaat zelfs over ‘ruzie tussen je kinderen’, waar gelukkig geen bloed aan te pas komt, maar de ruzie die er gemaakt wordt kan je al onrustig maken en je direct ‘doekjes voor het bloeden’ laten pakken.

Ook is de milt een lymfeknoop, en hoort de milt bij de lymfe. Lymfe die ongewenste stoffen het lichaam uit helpt. Ongewenst, wat is voor jou ongewenst? In deze masterclass neem ik je mee!

Ik weet zeker dat je veel vaker de milt in spanning zet dan je denkt, onbewust om te voorkomen dat ‘het gaat bloeden’. Ter preventie van iets heel heftigs doen we heel veel, maar is dat werkelijk nodig? Via de onderstaande link kun je de masterclass van de milt aanschaffen en kun je via de online omgeving de masterclass onbeperkt terugkijken!