Natuurlijk zijn ook hartaandoeningen logisch! Het hart heeft heel veel symboliek in zich en daarnaast natuurlijk in het lichaam een grote nuttige functie. Het hart volgen, een steek in mijn hart, klopt alles wel, mijn hart geven. Er zijn heel veel spreekwoorden over het hart en allemaal ‘kloppen’ ze!

 

In de Germaanse Geneeskunde kijk je naar het hart vanuit de logica van aandoeningen van het hart. Van een hartkloppingen, die je iets vertellen over het ritme wat jij waarschijnlijk meer volgt van een ander dan van jezelf. Over hartinfarcten, die vaak veel vertellen over de manier waarop jij je inspant en presteert, waarbij je eerder het hart van anderen volgt dan het hart van jezelf. Over hoge en lage bloeddrukken, die te maken hebben met de manier waarop jij je best doet voor je omgeving, of misschien altijd weerstand hebt ervaren van de omgeving en daar tegen in mag pompen. Ik leg je uit wat de rol van moeder in je gezin en de rol van vader en hoe je zelfs precies kunt zeggen welke klep in het hart met welk contact te maken heeft.

 

Wil jij meer weten over de Germaanse Geneeskunde en het hart en wil je meer weten hoe ik de extra twist geef naar jouw contacten met anderen en jouw contact met jouw eigen hart, via de link hieronder kun je de masterclass aanschaffen. In mijn online omgeving, waar je dan in terecht komt kun je onbeperkt deze masterclass kijken!