In deze masterclass van ongeveer 1,5 uur neem ik je mee in de bio-logische uitleg van huidaandoeningen. Ik neem je mee in eczeem. Lokaal eczeem, een bepaalde plek op de huid die steeds opnieuw eczeem heeft, of constitutioneel eczeem, je bent gevoelig voor eczeem. In deze masterclass leg ik uit waar huidaandoeningen een oplossing voor zijn. Van acne, tot eczeem, tot wratten, moedervlekken en psoriasis. Jouw lichaam wil er iets mee oplossen (of eigenlijk, vaak als de aandoening er is, heeft je lichaam het al opgelost en hoe jij alleen maar het anders te gaan zien, waardoor je ook niet opnieuw terugvalt).

In deze masterclass wordt het logisch, waardeer je je lichaam dat het dit bedenkt en weet je met welke mindset (en met welke achterliggende logica) deze situate aan de hand is.

Wanneer je deze masterclass wilt hebben, schrijf je in via de onderstaande link.  De kosten van de masterclass zijn 33 euro incl. Je krijgt toegang tot mijn online academie, waar je deze masterclass vindt, die (wanneer je hem hebt aangeschaft via de onderstaande link) je onbeperkt terug kunt kijken in mijn online omgeving.