Allergieën, inmiddels zijn er vele allergieën en lijken we met alle strategieën die er inmiddels zijn, de allergieën niet de baas te kunnen. En logisch NATUURlijk. Hoe meer we vechten tegen allergieën, hoe meer lading we leggen op de stof waar je allergisch voor bent, hoe groter de allergie gaat worden.

In de masterclass Allergie neem ik je mee in de Germaanse Geneeskunde en de logica rondom allergieën. Allergieën zijn sporen. De stoffen waar je allergisch voor bent, zijn stoffen waarmee je ooit in aanraking kwam tijdens een moment die dramatisch voor je was. Ook kan het zijn dat een voorouder van jou met deze stof in aanraking kwam op een dramatisch moment. En wanneer je voorouder (vader / moeder / opa of oma) de trilling er niet af heeft gehaald, wordt het in de cellen meegenomen, zodat jij niet ook in zo’n situatie zult terechtkomen. In deze masterclass neem ik je mee in de NATUURlijke logica van allergie! 

Via de link hieronder kun je de masterclass aanschaffen, automatisch kom je dan in mijn online omgeving waar je de masterclass onbeperkt kunt luisteren!