Selecteer een pagina

De zwangerschap en geboorte, wist jij dat daar heel veel informatie te vinden valt over gedragingen, over de manier waarop je stress ervaart, over de manier waarop je toetsen doet, hoe je je laat zien aan de buitenwereld….. Deze periode bevat jouw gebruiksaanwijzing en bij je kind bevat deze periode dus ook de manier waarop je je kind kunt helpen in situaties.  In het onderstaande filmpje neem ik je mee in een korte uitleg van deze periode en hoe het kan dat dit juist de fase is, die zo belangrijk is voor je leven. In mijn online training, ‘Jouw goud in zwangerschap en geboorte’, leg ik alle verschillende fasen uit. Ik bespreek de inprentingen die bij deze periode horen. Verder is er een vragenlijst die je kunt invullen en die je aan de hand van de video’s bij jezelf kunt interpreteren, zodat jij jouw gebruiksaanwijzing gaat begrijpen, of die van je kind. En natuurlijk geef ik je tips en adviezen om de situaties waar je tegenaanloopt anders te bekijken en daarmee te veranderen.

Het online programma kost vanaf vandaag (1 week / tot 18 juni 2022)  33 euro inclusief BTW (normaal 242 euro incl) en is voor iedereen! Mijn droom is dat iedereen zich hier bewust van is, omdat het een heel andere kijk geeft op jezelf en je kind. Het levert allemaal win-win situaties op! De training blijft als je hem aanschaft voor altijd toegankelijk en wordt aangevuld met alle webinars die ik over dit thema hierna nog zal geven en met alle informatie die in mijn ogen nog bij deze training hoort! Ik breng je bij een aanvulling op de hoogte door middel van een mail!

Proef de training vast door het onderstaande filmpje te luisteren!