Je lijf en brein zien. Mijn opleiding waarin ik je de Germaanse Geneeskunde met zijn bio-logische wetten leer. De opleiding waarin ik je meeneem in de wetmatigheden die er zijn, de kennis van het lijf, in hoe alles, alles is. Ik leer je in de opleiding de manieren waarop je naar ziekten kunt kijken, hoe je naar gedrag kunt kijken, allemaal vanuit de Germaanse Geneeskunde. Maar natuurlijk komt alles wat er in je lijf gebeurt niet zomaar naar je toe. In de zwangerschap en geboorte vind je al veel van je thema’s en ook in je systeem kun je veel ont-dekken, wat jij (omdat het allemaal overlevingsmechanismen zijn) nog steeds leeft. In mijn opleiding waarin neem ik je mee in de manier waarop ik in alles (jouw / mijn) goud zie! En zie je dat in je lijf en belichaam je dat, zul je dat zelf op alle fronten terug zien. Jij trilt het. Deze kennis helpt je om in jouw middelpunt te staan, het helpt je om in je middelpunt van je gezin te staan, helpt je in het zijn van een ouder en het zien van spiegels, het helpt je in je relaties en natuurlijk ook in je business.

In de online opleiding, waar je direct toegang toe hebt, staat alle kennis. Deze kennis leg ik per les uit in video’s, masterclasses en met een kennisboek waarin ik de kennis beschrijf. En weet, je houdt voor altijd toegang tot deze lessen. Ik verander soms de werkboeken of maak de video’s meer up to date, maar jij houdt toegang! En naast deze ‘basiskennis’, vul ik het steeds meer en meer aan. Het is een levenswijze, waar je niet alleen jezelf mee helpt, maar waar je ook anderen mee kunt helpen.

De online opleiding heeft 7 lessen met allemaal hun eigen thema

Schrijf je je in voor de opleiding, krijg je allereerst direct toegang tot alle kennis, die je op jouw tempo kunt doornemen. Daarnaast is er vanaf 1 oktober (tot begin maart) elke woensdagochtend live online een specifieke les, zodat je ook live online nog een keer alles kunt horen en uiteraard gaan al die lessen ook in de online omgeving, zodat je ze terug kunt luisteren! (Wil je de thema’s van de live lessen weten, zie hieronder een link, met een pdf met alle data tot half maart 2024) 

Inhoud lessen: 

Les 1 gaat over de basisprincipes

Wat zijn de universele en biologische wetten? Hoe sluiten de universele wetten naadloos aan bij de biologische wetten. Hoe werkt het met overtuigingen en inprentingen en in welke fasen van je leven prent je makkelijk overtuigingen in en hoe werkt dat? Wat doet de zwangerschap en geboorte en de nog belangrijkere project purpose de fase er vlak voor. Hoe werkt het met familiesystemen? Ik neem je mee in genogrammen envertel je over tijdlijnen. Tijdlijnen die je kunt gebruiken om te begrijpen waarom een ziekte op een bepaald moment begint. Alles heeft ritmes en ook hierin zie je bizarre ritmes in terug. Daarnaast neem ik je mee in de evolutietheorie en de embryologie, zodat je de aanpassingsstrategieën van het lichaam in de volgende lessen kunt begrijpen.

 

Les 2 gaat over het endoderme systeem

Het oudste systeem evolutionair gezien is het endoderme systeem. Het gaat over het spijsverteringssysteem en over alle klieren van het lichaam. Welke aanpassingsstrategieen horen bij welk deel van het spijsverteringssysteem. Je weet welk conflict er is wanneer je een ziekte of klacht hebt en je weet in welke fase van de aandoening je zit. Bij dit systeem horen bijvoorbeeld maagproblemen, slokdarmproblemen, baarmoederproblemen, darmproblemen (en natuurlijk nog veel meer)

 

Les 3 gaat over het oud-mesoderme systeem

De structuren die bij het oud-mesoderme systeem zijn alle vliezen. Het hoort bij aanvals- en beledigingsconflicten. Het gaat over problemen en aanpassingen van bijvoorbeeld de borstvliezen, de buikvliezen de hersenvliezen.

Les 4 gaat over het nieuw-mesoderme systeem

Het nieuw mesoderm gaat over de botten, spieren en gewrichten. Het bewegingsapparaat. Welke conflicten horen hierbij, wat willen klachten van dit systeem zeggen en hoe kun je de pijn die je hebt niet zien als zwakte, of ‘ik kan het niet’, maar hoe kun je het zien als een herstelmechanisme van het lichaam, waar veelal pijn en ontsteking mee gepaard gaat. Wanneer je gaat zien hoe dit met botten, spieren en gewrichten werkt en hoe je deze kunt ‘verzwakken en versterken’, ga je ook in zien (en hier neem ik je in de training in mee) hoe je op deze manier ook je eigenwaarde kunt verzwakken en versterken.

 

Les 5 gaat over het ectoderme systeem

Dit is het jongste kiemblad met thema’s die gaan over scheiding en verbinding. Ik leg evolutietheorie uit en neem je mee in scheidings- en territorium conflicten. Ik leg uit welke aandoeningen bij dit systeem horen en hoe je aanpassingen van dit systeem kunt zien. Dit is een heel breed systeem, die aanvankelijk heel ingewikkeld lijkt, maar al doende weet ik zeker dat je het begint te begrijpen en het bijzondere, dan ga je ook steeds meer de interacties tussen mensen begrijpen. Hoe wij nog steeds geprogrammeerd zijn als roedel en hoe we nog steeds naar alfa’s kijken om ze te volgen en hoe we dus eigenlijk meer op het dierenrijk lijken dan we ons beseffen.

 

Les 6 psychologie bio-logisch bekeken

Alle psychologische aandoening zijn ook logisch. Ze willen je helpen in de overleving. Wat is de logica van depressie, van manie, van anorexia of autisme. Wat is schizofrenie en wat is er logisch aan dementie? In les 6 bespreek ik psychologische aandoeningen. Ik leer je de patronen en leer je hoe je naar deze aandoeningen kunt kijken.

 

Les 7, spelen met de bio-logische wetten

In les 7 gaan we integreren. De kennis die je tot nu toe hebt geleerd gaan we integreren naar praktijkvoorbeelden. Ik neem je mee in het begrijpen van patronen, in het dankbaar zijn voor je lichaam en begrip te hebben voor wat je lijf je wil zeggen met alles waar het zich aanpast om jou te laten overleven!

Doorlopend is er elke maand een coachcall waar je vragen kunt stellen, iedere ‘Je lijf en brein ziener’ is welkom bij de Coachcall. Zo kun je op je eigen tempo leren, alle vragen stellen. Verder is er een besloten facebook groep met alle deelnemers van de training ‘Je lijf en brein zien’.  Hier kun je vragen stellen en zie je vragen en antwoorden van anderen om steeds meer in de materie te duiken.

Extra les en Coachcalls

In de extra les vind je alle masterclasses over verschillende thema’s die ik tot nu toe heb gegeven.  Ze gaan over de schildklier, de ogen, de oren, het spijsverteringssysteem, leren en gedrag, psychische aandoeningen, borsten, hartproblemen, diabetes, de huid. Elke masterclass die ik organiseer (meestal ongeveer 1 of 2x per maand) komt in de online omgeving te staan onder de extra les, zodat je leert spelen met al deze materie. Daarnaast is er 1x per maand een coachcall, voor vragen. Het informatieve gedeelte hiervan komt in de online omgeving, de persoonlijke vragen staan niet in de online omgeving.

Naast de extra lessen (masterclasses) en coachcalls organiseer ik minimaal 4x per jaar een live inspiratiedag. De thema’s tot maart zijn bekend, die kun je vinden via de link hieronder, waar alle data op een rij staan. Nogmaals geen verplichting, dit blijft steeds een nieuwe aanvulling, waar je, wanneer je ‘Je lijf en brein ziener’ bent, altijd toegang toe houdt!