Selecteer een pagina

Je lijf en brein zien! Mijn training waarin ik je de Germaanse Geneeskunde met zijn bio-logische wetten leer.

De online training heeft 7 lessen met allemaal hun eigen thema

Ik begin bij de uitleg met de extra les, deze staat namelijk samen met Les 1 open zo gauw je je hebt ingeschreven. In de extra les, leg ik thema’s extra uit. Helemaal vanuit de basis. Het zijn webinars en masterclasses over specifieke onderwerpen.

Hierin vind je onder anderen:

– De schildklier

– Buikklachten

– Oogproblemen

– Oorproblemen

– Leerproblemen

– Hartproblematiek

– Diabetes

Inhoud lessen: 

Les 1 gaat over de basisprincipes

Wat zijn de universele wetten en hoe sluiten de universele wetten naadloos aan bij de biologische wetten. Hoe werkt het met overtuigingen en inprentingen en in welke fasen van je leven prent je makkelijk overtuigingen in en hoe werkt dat? Wat doet de zwangerschap en geboorte en de nog belangrijkere project purpose de fase er vlak voor. Hoe werkt het met familiesystemen? Ik neem je mee in genogrammen envertel je over tijdlijnen. Tijdlijnen die je kunt gebruiken om te begrijpen waarom een ziekte op een bepaald moment begint. Alles heeft ritmes en ook hierin zie je bizarre ritmes in terug. Daarnaast neem ik je mee in de evolutietheorie en de embryologie, zodat je de aanpassingsstrategieën van het lichaam in de volgende lessen kunt begrijpen.

Bij elke les is een werkboek, waar alles in te vinden is en daarnaast zijn er video’s, om het plaatje van les 1, aan het einde van les 1 compleet te hebben!

 

Les 2 gaat over het endoderme systeem

Het oudste systeem evolutionair gezien is het endoderme systeem. Het gaat over het spijsverteringssysteem en over alle klieren van het lichaam. Welke aanpassingsstrategieen horen bij welk deel van het spijsverteringssysteem. Je weet welk conflict er is wanneer je een ziekte of klacht hebt en je weet in welke fase van de aandoening je zit. Bij dit systeem horen bijvoorbeeld maagproblemen, slokdarmproblemen, baarmoederproblemen, darmproblemen (en natuurlijk nog veel meer)

 

Les 3 gaat over het oud-mesoderme systeem

De structuren die bij het oud-mesoderme systeem zijn alle vliezen. Het hoort bij aanvals- en beledigingsconflicten. Het gaat over problemen en aanpassingen van bijvoorbeeld de borstvliezen, de buikvliezen de hersenvliezen.

 

Les 4 gaat over het nieuw-mesoderme systeem

Het nieuw mesoderm gaat over de botten, spieren en gewrichten. Het bewegingsapparaat. Welke conflicten horen hierbij, wat willen klachten van dit systeem zeggen en hoe kun je de pijn die je hebt niet zien als zwakte, of ‘ik kan het niet’, maar hoe kun je het zien als een herstelmechanisme van het lichaam, waar veelal pijn en ontsteking mee gepaard gaat. Wanneer je gaat zien hoe dit met botten, spieren en gewrichten werkt en hoe je deze kunt ‘verzwakken en versterken’, ga je ook in zien (en hier neem ik je in de training in mee) hoe je op deze manier ook je eigenwaarde kunt verzwakken en versterken.

Les 5 gaat over het ectoderme systeem

Dit is het jongste kiemblad met thema’s die gaan over scheiding en verbinding. Ik leg evolutietheorie uit en neem je mee in scheidings- en territorium conflicten. Ik leg uit welke aandoeningen bij dit systeem horen en hoe je aanpassingen van dit systeem kunt zien. Dit is een heel breed systeem, die aanvankelijk heel ingewikkeld lijkt, maar al doende weet ik zeker dat je het begint te begrijpen en het bijzondere, dan ga je ook steeds meer de interacties tussen mensen begrijpen. Hoe wij nog steeds geprogrammeerd zijn als roedel en hoe we nog steeds naar alfa’s kijken om ze te volgen en hoe we dus eigenlijk meer op het dierenrijk lijken dan we ons beseffen.

 

Les 6 psychologie bio-logisch bekeken

Alle psychologische aandoening zijn ook logisch. Ze willen je helpen in de overleving. Wat is de logica van depressie, van manie, van anorexia of autisme. Wat is schizofrenie en wat is er logisch aan dementie? In les 6 bespreek ik psychologische aandoeningen. Ik leer je de patronen en leer je hoe je naar deze aandoeningen kunt kijken.

 

Les 7, spelen met de bio-logische wetten

In les 7 gaan we integreren. De kennis die je tot nu toe hebt geleerd gaan we integreren naar praktijkvoorbeelden. Ik neem je mee in het begrijpen van patronen, in het dankbaar zijn voor je lichaam en begrip te hebben voor wat je lijf je wil zeggen met alles waar het zich aanpast om jou te laten overleven!

Tijdens de training zijn er 5 coachcalls waar je vragen kunt stellen. Verder is er een besloten facebook groep met alle deelnemers van de training ‘Je lijf en brein zien’.  Hier kun je vragen stellen en zie je vragen en antwoorden van anderen om steeds meer in de materie te duiken.

Tijdens en na de training van de vierde groep worden er twee live dagen georganiseerd waar alle deelnemers (en studenten) tot nu toe bij kunnen zijn. De twee bijeenkomsten zijn voor jou als student gratis.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze training, de vierde groep start 23 januari 2023. Schrijf je nu in, je krijgt direct toegang via de online academie in les 1 en alle lessen van de extra les, om je vast extra nieuwsgierig te maken.

Inhoud en data van de training

Bij inschrijving krijg je in de online omgeving direct (www.willemijntrip.online) direct toegang tot Je Lijf en Brein Zien, les 1 en de extra les, waarin verschillende thema’s in webinars en masterclasses worden belicht.

Les 1 en de extra les is open zo gauw je je inschrijft.

Les 2 gaat open op maandag 23 januari 2023

De Coachcall van les 1 en 2 is vrijdag 3 februari 2023 van 9 – 10 uur

Les 3 en 4 gaan open op maandag 13 februari 2023

De Coachcall van les 3 en 4 is vrijdag 24 februari 2023

Les 5 gaat open op 6 maart 2023

Terugkomdag (live) deze keer over ‘spijsvertering’ donderdag 9 maart 2023

De Coachcall van les 5 is vrijdag 17 maart 2023

Les 6 gaat open op 27 maart 2023

De Coachcall van les 6 is vrijdag 14 april 2023

Les 7 gaat open op 8 mei 2023

De afsluitende zoom meeting is op vrijdag 19 mei 2023

Na het afsluiten van de vierde trainingsgroep is er opnieuw een live meeting in Nieuw-Amsterdam. Deze is gepland op donderdag 1 juni 2023