Alles wat jou raakt, wil jou iets vertellen. Van de buurvrouw die altijd kletst over anderen, tot de juf van je kinderen die altijd zo streng is, tot je partner die het werk in huis helemaal niet lijkt te zien. Toch is dat wat je het meeste raakt vaak dat van je kinderen. Je wilt zo graag het beste voor ze, dat iets wat niet goed gaat, je direct raakt. 

In mijn online training neem ik je mee in het spiegelen van alles wat je raakt. Ik neem je mee in de verschillende lagen die je kunt vinden in dat wat je raakt en hoe je door het je bewust te zijn, direct veranderingen zult gaan merken. Veranderingen bij jezelf, maar zeker ook in je omgeving!

Het bijzondere van deze manier van kijken, waar je geneigd bent je zorgen te maken, te willen vechten voor je kind of de situatie, of liever er niet mee geconfronteerd wil worden en gaat vluchten. Of waar je in een verstar houding gaat en het even niet meer weet, daar kun je door te zien wat het in jou raakt helder blijven kijken. Je hebt ontspannen wat het in jou raakt. De trilling is neutraal in jou. Met die kijk vol ‘moederenergie’, of wel een onvoorwaardelijk liefdevolle blik, ontspant de situatie die jou raakt onmiddellijk!

 

De online training bestaat uit:

De onderstaande masterclasses worden nog gegeven en zijn na de masterclass in de online omgeving te vinden!

*Masterclass over schermtijd en regels thuis, woensdag 26 april van 9 uur – 10 uur

* Masterclass Leer- en gedragsproblemen, vrijdag 28 april van 9 uur – 10 uur

* Masterclass Ziektes bij een kind, Germaanse Geneeskunde en een kind zien, vrijdag 5 mei van 9 uur – 10 uur

 

Daarnaast vind je online: 

* 4 masterclasses over de methode (deze masterclasses zijn al geweest en zijn opgenomen en leggen de methode uit)

* 4 coachcalls, (2 zijn er al geweest en zijn opgenomen) waarbij je vragen kunt stellen over de methode (woensdagavond 5 april om 20:15 en vrijdagochtend 14 april om 9 uur) 

* vragenlijst

* invulformulier met uitleg van de methode

* 3 webinars over de uitleg van de methode