44 jaar! Het is een feit! Nog niet helemaal, 24 maart word ik 44 jaar. Tijd voor een leuke actie dacht ik zelf en tijd voor een training, die ik heel graag nog wilde maken, waar al veel geïnteresseerden mij naar gevraagd hebben en die ik in maart aanbied! 7 Maart, oorspronkelijk mijn uitgerekende datum. Al ruim er voor werd het pad schoongeruimd voor mijn komst (het was de winter van 1979 met veel sneeuw), maar uiteindelijk diende ik mij 24 maart op mijn eigen tijd aan. 

Heel bewust start deze training 7 maart en begin ik met de masterclasses (4 in totaal) en starten 24 maart de coachcalls (ook 4 in totaal).

Schrijf je je in voor de training, dan heb je direct toegang tot de tools, de vragenlijsten om alvast naar hulpvragen van jezelf te kijken. Je hebt direct toegang tot 3 webinars van Een kind zien, waar ik uitleg hoe het principe van spiegelen werkt. En vanaf 7 maart startten de masterclasses (die allemaal in de online omgeving komen te staan) en vanaf 24 maart zijn er 4 Coachcalls waar we de vragen die er zijn gaan bespreken! Doe jij mee met dit unieke aanbod?

De data:

dinsdag 7 maart 2023 11:00 – 12:15. Eerste Masterclass

Tijdens de eerste masterclass neem ik je mee in – Alles is alles, een universele wet. Hoe zegt alles in je omgeving iets over jezelf en hoe werkt het dat je, dat van je kind kunt spiegelen naar jezelf. Ik neem je mee in de zwangerschap en geboorte en hoe je daar al kunt spiegelen. Ik neem je mee in de energie die nodig is om te helen. Verder vertel ik aan het einde van de masterclass hoe je het invulformulier kunt invullen, zodat je kunt beginnen met het leren van het spiegelen. (het invulformulier, die je in de online omgeving vindt)

maandag 13 maart 11:00 – 12: 15. Tweede Masterclass

In de tweede masterclass neem ik je mee in het invulformulier en hoe je dat wat je in hebt gevuld kunt vertalen en kunt spiegelen. Welke manieren zijn er van vertalen. Hoe vertaal je specifieke woorden, hoe vertaal je specifieke gedragingen, hoe vertaal je specifieke leerproblemen. Ik neem je mee in voorbeelden en zorg dat je aan het einde van deze masterclass jouw vertaling kunt maken!

vrijdag 17 maart 13:00 – 14:15. Derde Masterclass

In de derde masterclass neem ik je mee in de ontwikkelingsfasen van een kind. Het bijzondere, iedere ontwikkelingsfase heeft zijn eigen kenmerken en je kind spiegelt feilloos in de fase waar het in zit, hoe het met jou ging in die fase. Ook zie je dat sommige casussen, bijvoorbeeld heel erg peutergedrag laten zien wanneer je 8 bent, zijn oorsprong hebben in de peuterfase van jou. Ik neem je mee in de fasen, de kenmerken van deze fasen en hoe je dit kindsdeel in jezelf de aandacht kunt geven die het nodig heeft. Ook neem ik je in deze masterclass mee in ziekten en spiegelen. Ik neem je mee in de Germaanse Geneeskunde en hoe kinderen jouw conflicten veelal heel helder spiegelen.

woensdag 22 maart 14:00 – 15:15. Vierde masterclass

In alle relaties wordt gespiegeld. In partnerrelaties blijk je elkaar veelal precies ‘heel’ te maken in de thema’s die er spelen. En met name kinderen spiegelen de thema’s in de relaties tussen ouders.

 

Vrijdag 24 maart 9:00 – 10:30 uur, Eerste Coachcall

Alle vragen die je hebt mag je stellen!

Woensdag 29 maart 20:15 – 21:30, Tweede Coachcall

Alle vragen die je hebt mag je stellen!

Woensdag 5 april 20:15 – 21:30, Derde coachcall

Alle vragen die je hebt mag je stellen!

Vrijdag 14 april 9:00 – 10:30 uur, Vierde en laatste Coachcall

Alle vragen die je hebt mag je stellen!