Een dag-trip, of ook wel een trip met mij naar jouw goud of jullie goud! Door de brede kennis die ik heb van zowel het lichaam, als de psyche als van de Germaanse Geneeskunde leg ik snel verbindingen en kan ik jou of jullie in een hulp vraag de kern van het thema laten zien en tijdens de dagtrip ook veranderen.

Dagtrip ‘Mijn kind’

Deze dagtrip kun je aanvragen wanneer je tegen thema’s aanloopt met je kind. Dit mag samen met je partner, mag en kan ook alleen. Ik ga vertalen via de Present Child Methode wat je kind spiegelt en ga je laten zien hoe dit patroon ontstaan kan zijn vanuit de gegevens die ik krijg vanuit de vragenlijst die ik stuur wanneer je je aanmeldt. Naast de Present Child Methode neem ik de Zwangerschap en Geboorte mee in het verhaal en kijk ik ook wat een kind laat zien vanuit jullie als ouder(s) en vanuit het familiesysteem. Vaak gebruik ik ook de Human Design om het nog een extra dimensie te geven.

Dagtrip ‘Mijn lijf’

Een dagtrip ‘Mijn lijf’ kun je aanvragen als je een diagnose hebt (lichamelijk of mentaal), waar je graag via de Germaanse Geneeskunde naar zou willen kijken. In de Germaanse Geneeskunde is elke ziekte (lichamelijk of mentaal) een overlevingsstrategie van het lichaam. Door te zien wat je lichaam of geest bedoelt met dat wat het doet, kun je je lijf begrijpen , bewust worden van de aanpassing die je doet, of hebt gedaan en kan er in de basis iets opgelost worden. Met de gegevens vanuit de vragenlijst en met de kennis van de Germaanse Geneeskunde help ik je te zien waar jouw lichaam je mee wil helpen!

Dagtrip ‘Mijn Business’

Patronen in je bedrijf blijven zich soms jaar in jaar uit herhalen. Misschien heb je geen idee waar jij je op moet focussen. Misschien krijg je maar geen klanten, wellicht is je money mindset voor je gevoel dramatisch en het enige waar jij controle over probeert te krijgen. Door middel van de gegevens die ik van je krijg, gegevens van jouw zwangerschap en geboorte, gegevens van de Human design en gegevens van patronen die jij steeds opnieuw herhaalt, help ik je in de kern iets op te lossen, waarna je business kan stromen!

Dagtrip ‘Onze relatie’

Elkaar begrijpen, elkaar zien in de dualiteiten die er zijn. Elkaar zien als ouder, wat een heel andere rol is dan partner. Graag neem ik jullie mee in de thema’s waar jullie tegenaanlopen. Kinderen spiegelen vaak veel thema’s die tussen ouders spelen. Daarnaast is dat waar jij eerst als een blok voor viel, vaak ook precies dat wat je op den duur gaat irriteren. Willen jullie werken aan jullie relatie, boek een dagtrip ‘onze relatie’ en ik neem jullie mee in ‘jullie als stel’. En natuurlijk is dit ook een waardevolle dagtrip als de relatie verbroken is en jullie samen ouders zijn van kinderen. Door via de kinderen te spiegelen en elkaar daar in te zien, help je de kinderen hun positie te behouden, wat veel rust in het systeem zal geven!

De kosten van een dagtrip

Door veel aanvragen is het voor mij niet mogelijk om alle dagtrippen op een locatie te doen bij jou in de buurt. In sommige gevallen voelt dat voor mij wel als een meerwaarde, dan geef ik dat aan en spreek ik met je af in een cafeetje bij jou in de buurt. In sommige gevallen is het niet mogelijk, dat jij naar mij komt, of voelt online niet goed, dan spreek ik met je af op locatie. Wanneer dit een vraag vanuit jou is, dan worden er reiskosten voor mij gerekend naar de locatie (de reiskosten die ik heb, komen dan bij het bedrag op) Daarnaast kunnen dagtrips bij mij in de praktijk of bij mij in de omgeving (straal van 30 km), er worden dan geen reiskosten gerekend. Daarnaast is online ook mogelijk, zelf merk ik dat dat heel effectief is en daarbij ook fijn dat het makkelijk opgenomen kan worden.

Kosten dagtrip ‘Mijn kind’ / ‘Mijn lijf’ / ‘Mijn business: 333 euro inclusief BTW. Je krijgt altijd een samenvatting op papier met de kern van het verhaal en je mag ook het verhaal opnemen. (op locatie, dan komen de reiskosten erbij)

Kosten dagtrip “Onze relatie”: 444 euro inclusief BTW. Van jullie allebei wil ik graag de vragenlijst en van jullie allebei laat ik de kern zien. (op locatie dan komen er reiskosten bij).

De duur, ik merk dat het online vaak minder lang hoeft te duren, maar gemiddeld reken ik 2,5 – 3,5 uur voor een dagtrip.

 

Heb je interesse, stuur mij dan een mail met de hulpvraag, ik stuur dan mijn voorstel voor een dagtrip, de link om de dagtrip te boeken en spreek daarna een datum met je af! (info@willemijntrip.nl)