Mijn goud, is jouw goud zien. Niet alleen zien, ik kan ook uitleggen hoe je het kunt zien. Iedereen is goud. In de fase vlak voor de zwangerschap van jou, de dualiteiten die daar zijn, zijn de dualiteiten die in jouw leven spelen. Vlak voor de conceptie van jou, spelen  thema’s bij je ouders, maar ook de thema’s van je voorouders. Allemaal om te ‘helen’. Jij bent het goud van deze situaties.  Wanneer de conceptie heeft plaatsgevonden, ga jij ervaringen krijgen. Ervaringen in de buik bij je moeder, ervaringen uit het leven van je moeder.  Je leert de basisinstellingen van je moeder en maakt dit tot jouw basisinstellingen. Ook ga je met je moeder mee de buitenwereld in, waar je onder anderen je vader treft, of vaderfiguren. Je eerste contact met de buitenwereld. Alles wat je in deze fase hebt meegemaakt, in het klein, doe je als volwassene steeds opnieuw. Het vertelt veel over je lijf, het vertelt veel over de situaties waar je nu tegen aanloopt, het vertelt over je relaties en je werk. Het vertelt over de manier waarop jij jouw goud mag zijn. Je bent het goud, maar vaak heb je dat bedekt. Bedekt, wat wij tijdens de dag-trip gaan ont-dekken.

Mijn goud voel ik als ik vrijheid ervaar en als het ontspannen, gezellig, niet te formeel, maar wel diepgaand is. Ik ben dol op spelen en daag mijzelf uit om op avontuur te gaan, mijzelf in de buitenwereld laten zien.

Vandaar de dag-trips. We spreken af op een locatie in een stad, dichtbij een station. Ik weet daar een locatie waar ik fijn kan zitten en waar jij je hopelijk ook op je gemak voelt. Ik bereid de dag voor en ga jou die dag in jouw goud zetten. Dit gaat over een korte duiding via de duidingssystemen die ik gebruik. We gaan jouw hulpvraag bespreken en ik ga uitleggen hoe jij bij jouw zelf, bewust kunt zijn van de ‘bedekkingen’ die jij zelf (als overlevingsstrategie) op jouw goud legt.

Wil jij een dag-trip boeken. We spreken ongeveer rond 11 uur af en het duurt ongeveer  3 uur, de ervaring leert dat je daarna  jouw kern hebt gevoeld en met koffer mee naar huis, waar je nog kunt her-inneren waar je goud zit, doe je vanaf dat moment vanuit een ander bewustzijn jouw reis!

De verschillende trips waar je uit kunt kiezen:

Jouw Goud in Jouw Start

In jouw start zitten heel veel antwoorden. Wat is jouw goud en wat zijn de laagjes, waarmee jij jouw goud bedekt. De laagjes die je vanuit de zwangerschap en geboorte van jou hebt gekregen, omdat je onbewust dacht het alleen op die manier te overleven. In mijn online omgeving (www.willemijntrip.online), kun je inloggen met je mailadres en wachtwoord. Die je direct krijgt, wanneer je je hebt ingeschreven. De vragenlijsten die je daar vindt, vul je in en stuur je naar mij. Voor de sessie bekijk je het filmpje over de het Jouw Goud en hoe je dit kunt vinden in veel aspecten van jouw leven.

Tijdens de sessie gaan we deze belangrijke fase uit je leven bespreken en je goud hier uithalen. Hoe ga jij om met processen, wat heb je nodig in processen en welke remmingen kom jij in jouw processen tegen. En wanneer de geboorte daar is, wat is jouw manier van ‘geboren’ worden en welke hindernissen kom jij tegen bij geboortes? Om vervolgens te kijken naar de psychologische geboorte, hoe laat jij je zien aan de buitenwereld en wat heb je nodig om jezelf helemaal te laten stralen? Al deze fasen, zoals je ze hebt beleefd in de zwangerschap en geboorte van jou, leef je nog dagelijks en bevatten ook de antwoorden waarom jij jezelf steeds jouw eigen goud ontneemt.

Wanneer je je wil inschrijven, de kosten van de Dag-Trip zijn 333 euro inclusief BTW. Je kunt je inschrijven door het bedrag in 1x te betalen, maar je mag het ook in 3 termijnen betalen. Kies hieronder de link naar de verschillende manier van betalen, om je in te schrijven voor een dagtrip. Wanneer ik de inschrijving heb ontvangen, kom ik met een voorstel voor een dag!

Jouw Goud in Jouw Kind

Jouw kind is een schat! Wanneer je kijkt naar je kinderen, dan kun je door te spiegelen wat ze laten zien, leren wat jij nodig bent om meer jezelf te zijn. Het fijne, wanneer jij dit ziet bij jezelf (via de vertaling van je kind), dan zul je het bij je kind zien veranderen. Voor de sessie ga je in de online omgeving vragenlijsten invullen, die specifiek gaan over je kind. Na het invullen van de vragenlijsten bekijk je de video over Jouw Goud en hoe je in verschillende situaties je goud kunt vinden. Ook leg ik uit hoe een kind door middel van zijn of haar zwangerschap en geboorte, juist dit thema in het leven zou kunnen krijgen. 

Tijdens de sessie neem ik je mee in het verhaal van je kind. Ik spiegel het naar jou. Ik spiegel de zwangerschap en geboorte van je kind naar jou. Door het goud van en in deze fase te zien en je bewust te zijn, zal zowel jij leren over jouw goud en zul je ook het goud bij je kind gaan zien. En door het goud in het gedrag te zien, krijg je een totaal andere blik, een blik op jouw goud en op jouw schat (je kind)!

Je kunt je hieronder in schrijven voor Jouw Goud in Jouw Kind. De kosten zij 333 euro inclusief BTW, wat je in 1x kunt betalen, maar ook in 3 termijnen, zoals je hieronder de links vindt. Wanneer je je hebt ingeschreven, gaan we samen in overleg een dag plannen.

Jouw Goud in Jouw Lijf

Jouw lijf is een schat! Een schat aan informatie en ook een schat, omdat het je in elke situatie helpt te overleven. Wanneer je weet wat je lichaam je wil vertellen met de klachten die je ervaart, dan kun je je klachten anders zien. Je gaat je lichaam anders zien. Je gaat leren dat je altijd kunt vertrouwen op je lichaam. Voor de sessie ga je in de online omgeving een vragenlijst invullen, deze vragenlijst is gericht op jouw klacht, op jouw zwangerschap en geboorte en een deel vooroudergeschiedenis. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een video, een video waarin ik uitleg hoe je in jouw Goud kunt komen en een video waarin ik uitleg hoe de Germaanse Geneeskunde werkt, hoe de inprentingen in de zwangerschap en geboorte invloed hebben op je leven nu en hoe familiesystemen werken.

Tijdens de sessie neem ik je mee in jouw lichamelijke of mentale klacht. Wat is het verhaal achter de klacht en welke situaties in je leven hebben een link met deze klacht. Wat uit de zwangerschap of geboorte of uit je familiesysteem is ook gelinkt aan deze klacht. Tijdens de sessie gaan we zoveel mogelijk van deze issue in een ’tissue’ plaatsen. Want ben je het je bewust en heb je het geuit, dan kan het lichaam het conflict gaan oplossen.

Wil je weten wat jouw lichaam je wil vertellen? Schrijf je in voor Jouw Goud in Jouw Lijf. De kosten zijn 333 euro inclusief BTW, wat je in 1x mag betalen, of in 3 termijnen. Wanneer je je hebt ingeschreven, gaan we samen een datum voor de Dag-Trip plannen.

Jouw Goud in Jouw Business

Jouw business, of jouw toekomstige business. Jij voelt dat je goud in je hebt, je voelt dat er (meer) potentie in je zit, maar je voelt ook dat er op dit moment belemmeringen zijn die je graag wilt ont-dekken, zodat jij jouw goud kunt zijn. In de online omgeving vul jij vragenlijsten in. Een vragenlijst over jouw hulpvraag, over jouw business nu en over jouw verlangen (van jezelf en je business). Ook vul je een vragenlijst in over de zwangerschap en bevalling, over jouw voorouders. In een video leg ik uit hoe ik kijk naar het ‘goud zijn’. Ik neem je mee in de universele wetten, ik leg je uit hoe de zwangerschap en bevalling invloed hebben op jouw goud en hoe ook je voorouders jou iets over jouw goud vertellen en je kunnen helpen in jouw goud.

Tijdens de sessie neem ik je mee in jouw goud, in de thema’s die er te vinden zijn in je leven die gelinkt zijn aan je business en gaan we door het goud te ont-dekken in je leven tot nu, jou in jouw goud zetten en daarmee de je volgende stap heel logisch maken!

Wil je voelen en weten wat Jouw Goud is en wil je Goud is Jouw Business zijn, schrijf je in voor Jouw Goud in Jouw Business. De kosten zijn 333 euro inclusief BTW. Je mag in 1x betalen of in 3 termijnen, zie de onderstaande links. Wanneer je je hebt ingeschreven, gaan we samen een datum voor de Dag-Trip plannen.

Duo-Dag-Trip

Wil jij graag samen met je partner, of misschien een vriendin een -DUO-DAG-TRIP- , dan kan dat ook. Jullie vullen allebei de vragenlijsten in en ook de gegevens voor de Dagtrip. In de online omgeving vind je alle vragenlijsten en kun je kiezen per persoon of het over het lijf, over de start, over je kind, je business of wellicht over de relatie zou willen laten gaan. Ook hoor ik van beide graag de intentie. De Duo-Dagtrip zal iets langer duren, ongeveer 3,5 – 4 uur en ik zal voor beide het verhaal voorbereiden. De kosten van een deze duo dagtrip zijn 444 euro inclusief BTW. Wanneer de Dagtrip is geboekt, zal ik met een voorstel dag komen (dan weet ik ook welke stad het meest handig is om af te spreken).