Omdat ik tijdens de behandeling geen telefoon op neem is de enige manier om mij te bereiken mailcontact. Wanneer je vragen hebt of je kind wilt aanmelden, vul dan onderstaand formulier in. Door een overvolle agenda heb ik moeten besluiten de minimale leeftijd te verlagen naar jonger dan 1 jaar. Helaas kan ik door een volle agenda niet altijd snel reageren op de aanmeldingen en snel inplannen. Mocht er spoed zijn, wellicht zou je dan beter iemand anders kunnen benaderen.

Naast het behandelen van baby’s doe ik Dag-Trips, ik ga dan het gedrag van je kind vertalen, in combinatie met inzichten geven over de zwangerschap en bevalling, ook vertaal ik ziekten vanuit de Germaanse Geneeskunde en kan ik jou helpen om in jouw goud te komen. Heb je hier vragen over, vul dan ook het onderstaande formulier in!

Wanneer je het formulier hebt ingevuld en je wilt je kind aanmelden, dan stuur ik een vragenlijst toe. Bij het terugkrijgen van de vragenlijst lees ik deze door en stuur ik een voorstel voor een behandeling.

Het mailadres: info@willemijntrip.nl

Het werkadres: Oude-Schoonebekerstraat 11, 7833 KM Nieuw-Amsterdam. Naast de boerderij is een oprijpad, deze mag je oprijden, achter de boerderij vind je de ingang van de praktijk.

Contactformulier Willemijn Trip

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.