DagTRIP!

Samen goud zijn!

Mijn droom is, samen met anderen ‘goud’ zijn! En ‘goud’ voelen! Kijkend naar de universele wetten, dan kun je samen via de Wet van de Dynamische Balans ‘goud’ zijn. Beide in je middelpunt, een nieuw middelpunt maken, die 1+1=3. In mijn behandelingen probeer ik, door in mijn middelpunt te staan, de ander in het middelpunt te hebben van zichzelf, om ook samen goud te ervaren. Heel vaak denk ik na afloop, wat weer bijzonder, hoe deze situatie mij in een hoger plan heeft gebracht.

Heel graag zou ik ‘dagtripjes’ met anderen doen, therapeuten, onderwijzers, maar ook moeder, oma’s. Het maakt niet uit met wie je bent, als jij in je middelpunt en de ander, ga je via de Wet van de Gulden Snede samen goud maken!

Mijn eerst georganiseerde Dagtrip is vrijdag 18 juni 2021! Ik bereid ‘de Helende Reis van kinderen’ voor, omdat dit een prachtige manier is om wie dan ook maar (maar ook kinderen), in het middelpunt terecht te laten komen. De prachtige symboliek, de eenvoud is alleen al goud, dus met een groep mensen dit samen ont-wikkelen tot goud, daar kan ik nu al naar uitkijken!

Wil je meedoen? Je krijgt 2 weken voor 18 juni een eerste bericht, waar je alvast een vlammetje in jezelf mee aan kunt zetten, een week voor tijd komt er nog een bericht om op 18 juni, samen (met een pakket aan informatie) door middel van de helende reis, goud te ervaren!