Vaderfactor

Vaders, ze zijn belangrijker dan je misschien denkt. In elk geval van een grotere invloed dan ik ooit had gedacht. Ik heb het boek de vaderfactor gelezen en door de kennis van chakra’s / ontwikkeling en de kennis dat alles 1 is, vielen er heel veel kwartjes.

Waar een moeder de innerlijke wereld van jou is. Hoe jij je voelt van binnen, soort van een thermostaat. Was je moeder blij in de zwangerschap, dan is je thermometer ‘begin’ zo hoog als de blijdschap in de zwangerschap van je moeder. Was je moeder stabiel in de zwangerschap, dan is je thermometer ‘stabiliteit’ zo stabiel vanuit jouw basis als dat je op het moment van de zwangerschap hebt ervaren! Was je moeder aan het rouwen in de zwangerschap, dan ben jezelf altijd meer met ‘rouwen’ bezig, heb je daar een ‘thermometer’ op die meer in de rouwstand staat. De moederenergie is een soort van thermometer van jezelf ‘je basisvoorwaarden’.

En vader? Zoals je moeder je vader heeft ervaren in de zwangerschap, zo maak jij het eerste contact (weliswaar indirect) met de buitenwereld. Zo is de manier waarop je moeder contact maakt in de buitenwereld jouw eerste contact met de buitenwereld / jouw ervaringen in de buitenwereld (en is dus ook de vader van je moeder belangrijk in deze / daarbij ook de vader van je oma) en maak jij daarna je eigen ervaringen met de buitenwereld. Je vader, ‘de vaderfactor’ is de manier waarop jij jezelf laat zien in de buitenwereld. Hoe jij je voelt in de buitenwereld. Je relaties, je werk, de manier waarop je naar buitentreedt.

Beschrijf je vader eens voor jezelf en kijk eens welke regels je van hem leerde, hoe hij naar jou keek, hoe jij hem hebt ervaren en kijk eens welke overeenkomsten je ziet in de manier waarop jij in de buitenwereld jezelf voelt / staande houdt / laat zien.

Zo bijzonder hoe het weten en kennen van de vaderfactor life changing voor je kan zijn, voor mij in elk geval wel! Ken je vaderfactor en niets zal je meer in de weg staan naar jouw verlangen / dromen!

Wil je meer over de vaderfactor weten? Ik heb er een webinar over gegeven. Deze kun je bestellen via mijn webshop (die vind je op mijn site). Het laatste artikel is de webinar Vaderfactor!