Moederenergiepakket

Moederenergie, het is de basis van alles. Als je start in de buik, start je bij de moeder in de buik. Eigenlijk is de energie al grappig, een moeder eicel is ‘rijp’, en als de moeder eicel rijp is, dan kan het zich laten bevruchten. De moeder eicel bepaalt wie er binnen komt en wie niet en als de moedereicel heeft wat het nodig heeft om te groeien, dan sluit het de deuren en gaat het zelf ontwikkelen en wow wat een grootste dingen kan het dan ontwikkelen!

Waar de moeder het begin is, is moederenergie ook het einde, bij ziekte, overlijden, vallen we veelal terug in moederenergie, ‘nestenergie’. Eigenlijk is het alles. Als je valt en je doet je pijn, dan is bij mama op schoot, een kus van mama de energie die je nodig hebt om de minste pijn te hebben en het meest getroost te worden.

Eigenlijk is de hele dag een lieve moeder voor jezelf zijn, de manier om tevreden in het leven te zijn. Om te genieten van het leven, om te ontvangen. Het is de energie van zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. En als je moederenergie aan jezelf geeft als je daar ‘voldoende’ van hebt, dan ga je op een natuurlijke manier jezelf aan de buitenwereld laten zien (manifesteren / vaderenergie). Net als een baby na 9 maanden prenataal als het natuurlijk verloopt zelf een prikkel geeft dat het naar buiten wil (en de bevalling zich inzet) en net als een baby na 9 maanden postnataal zelf zich gaat voortbewegen om bij de moeder weg te gaan en terug te komen (start van het kruipen), net als een kind bij 9 jaar zich klaar gaat maken om zelf de wereld in te gaan en zich een beetje af gaat zetten tegen ‘thuis’. Als jij gevuld bent met moederenergie, zal de natuurlijke beweging een beweging naar buiten zijn, jezelf zichtbaar maken en manifesteren. Als het op deze manier verloopt, verloopt het natuurlijk en kost het geen energie, hooguit wat oefening.

Naar wat je ook maar kijkt, als je met moederenergie kijkt heel je het of zie je het in verbinding. Als je met moederenergie naar iets kijkt wat je raakt, dan heelt het. Als je met moederenergie kijkt naar jezelf, dan heel je. Moederenergie, oordeelloos, liefdevol, waardevol, warm.

Ik gun de hele aarde heel veel moederenergie, ik denk dat dat de bedoeling is ‘moeder aarde’.

In mijn moederenergiepakket neem ik je mee in deze energie! Wil je het bestellen dan kun je mij een mail sturen. De kosten zijn 33 euro inclusief BTW. Je bent het waard om jezelf aardig te vinden!