Kadootjestijd

Kadootjestijd

De drukke tijd komt er weer aan voor de kinderen, voor de juffen en meesters op school, voor de mensen in de kinderopvang, de winkeliers, de nep-sinterklazen, ….. Een tijd waar ik altijd heel veel meer kinderen zie, die totaal vermoeid verlangen naar al die fijne mooie dingen, maar die zich er totaal in verliezen.

Een tijd waar we op alle fronten te veel van onszelf vragen, waar we op onze tenen lopen om alles te regelen wat er geregeld moet worden. Want, deze gezellige familie / gezinstijd willen we optimale herinneringen maken voor onze kinderen.

Maar behalve de kadootjes van onze Sint in deze tijd, zijn onze kinderen de sinterklaasjes voor ons, met een overdaad aan kadootjes op een dag aan ons.

Zijn er lijstjes gemaakt door de kinderen?
Mijn kinderen hebben allemaal lijstjes gemaakt, lijstjes met kleine wensen en grote wensen. En wauw, wat een mooie spiegel, ze zijn met hun verlangens bezig, wat ze graag willen. En er zijn kleine verlangens en heel grote verlangens. Heel selectief, Dieke zelfs heel geordend en Rosan heel zorgvuldig en heel gericht (ondanks de overdaad aan mooie spullen in de speelgoedgids).
Kijk eens hoe jouw kinderen dat doen en nodig ze uit om lijstjes te maken en kijk eens hoe ze dat doen. En…. weet jij wat jouw verlangens zijn, heb jij grote wensen of kleine wensen of heb je geen wensen voor jezelf?

In de ban van Sinterklaas
En, dan zorgt de sinterklaastijd voor de mogelijkheid dat je verlangens kunnen uitkomen. Dat jouw wensen als kadootjes naar je toe komen. Maar wat wil je daar voor doen? En geniet je er ook van? Zingen de kinderen de liedjes alleen om de kadootjes daarna in ontvangst te nemen en maken ze de tekeningen even snel af, omdat er een tekening bij ‘hoort’, of wordt er vol passie gezongen en getekend? En hoe werk jij naar verlangens die je hebt toe, geniet je er van, heb je ze ‘opgeplakt’ en ga je dan heerlijk genieten van die tijd?

Regelstress
Die drukke tijd, zijn je kinderen echt heel druk en slapen ze minder en zijn ze de hele dag aan het stuiteren? Ben jij als nep-sinterklaas er ook heel druk mee, rust je ook minder dan je nodig hebt en heb jij ook het gevoel met alles tegelijk bezig te zijn?
En… als je kijkt naar jouw verlangens, kun jij er op vertrouwen dat het goed komt, dat je tijd genoeg hebt en kun jij genieten van het proces?

Een tijd vol kadootjes. Letterlijk van kadootjes, maar kijk eens ook naar deze periode als een kadootjes tijd voor jou. Kijk eens naar alles kadootjes die jij in deze periode krijgt van je kinderen, die jou helpen je verlangen te verwezenlijken en dan genietend, vol vertrouwen.

Als jij de kadootjes van je kind wilt zien, maar het op dit moment meer ziet als kadootjes verpakt in lastig, onhandig pakpapier…, vraag het Present Child Methode pakket aan. Dit invulpakket stuur ik naar je toe en alles wat jij hebt opgeschreven vertaal ik naar je, ik vertaal de diepere betekenis, zodat jij de kadootjes werkelijk als kadootjes zult ervaren! Stuur mij een mail met je adres en ik stuur je het gratis invulpakket toe!

Samen genieten van deze kadootjes tijd!

Invulpakket:   Present Child Methode 1