Wanneer jij iets belichaamt, dan kan het niet anders dan naar je toe komen. Dat wat jij trilt, komt naar je toe! Tril jij tekorten? Dan komen er tekorten naar je toe, tril jij angst, dan zullen er angstige situaties naar je toekomen. Durf jij je niet te hechten, dan zal er nooit ‘echt’ iets uit je handen komen. Via je lichaam en dus via de Germaanse Geneeskunde kan ik je veel vertellen over het lichaam, maar ook met name over alle trillingen die jij ‘dus’ aantrekt. In deze training neem ik je hierin mee! Je gaat leren jezelf werkelijk te belichamen en je gaat leren vertalen wat het lichaam je wil vertellen naar dagelijkse situaties! Ga je mee be-lichamen?

Deze masterclass, met een vragenlijst, een extra uitleg over de training! Ik neem je mee in het belichamen van jou!

Masterclass Zwanger zijn en Baarmoeder. een extra uitleg over eicel / zaadcel en mannelijk en vrouwelijk. Een vragenlijst om open te staan voor creatie.

Het bewegingsapparaat gaat over eigenwaarde. Eigenwaarde laten groeien. Masterclass, uitleg, vragenlijst, het bevat het allemaal!

Angst, bang dat het niet goed gaat. ‘Dat het doodbloed’, of juist ongewenstheden. De masterclass, de uitleg en de vragenlijst helpen je dit onder ogen te komen!

Het hart in je bedrijf hebben, het hart in je gezin, het hart voor jezelf. Gaat het over presteren, of zorg jij ook voor voldoende herstel. Masterclass, uitleg, vragenlijst.

Tijd, heb jij genoeg tijd, te weinig tijd, ben je altijd aan het haasten. De schildklier vertelt je er iets over en helpt je een stabiele energiehuishouding te hebben.

Voeding, essentieel natuurlijk. Hoe neem jij voeding tot je, neem jij basisvoeding en scheid jij dat wat je niet nodig bent uit? Masterclass, uitleg, vragenlijst!

De nieren, ze gaan over vloeistoffen, liquids. Ze gaan ook over alleen zijn en het alleen doen! In de masterclass, de uitleg en met een vragenlijst krijg je inzicht in jouw nieren.

Leef jij in tekorten, of vanuit je verlangen. De basis van de lever. Graag neem ik je in deze masterclass mee in dit gegeven, om werkelijk vanuit je verlangen te leven.

Sales, de longen van je business, ik neem je er in mee. Wat vertellen jouw longen jou! En krijg inzicht hoe je het vuurtje in jezelf door middel van zuurstof kunt verhogen!