Selecteer een pagina

Mijn droom is, mijn kennis delen, aan iedereen die het graag zou willen horen!

Als (kinder-) therapeut vind ik het altijd heel leuk om de theorie achter mijn behandeling te delen. Maar door de opleidingen die ik er steeds bij doe, wordt de theorie achter mijn behandeling soms al bijna een behandeling op zich. Als eerste stap hierin ontdekte ik de podcast. Wanneer ik een cliëntje had en achter mijn behandeling zat een theorie, dan ging ik deze theorie uitleggen in een podcast. Inmiddels zijn er ongeveer 180 podcast allemaal over hulpvragen die ik zeer regelmatig in mijn praktijk krijg. Hieronder vind je de link naar mijn podcast en 2 links naar specifieke, veel beluisterde podcast. Je kunt ze via spotify of itunes luisteren via een mobiele telefoon.

 

Kijken met een biologische bril

met Willemijn Trip

Focuswiel, alles is een spiegel

met Willemijn Trip

If the only tool you have is a hammer, every problem looks like a nail.

Al doende, ontwikkelde ik een complete kennis-in-kaart lijn. Kennis die ik tot mij nam bij een training, door een boek, of kennis is ik combineerde met andere kennis, in kaart gebracht. De kennis van het lichaam, van het brein, van de biologisch wetten van de universele wetten, het is allemaal prachtig en wanneer je er kennis van hebt krijg je zoveel vertrouwen in jezelf, in je lijf en in je kind. Op mijn webshop vind je mijn kaarten en kaartenpakketten, die in bij de meesten naast een pakket ook een online programma zijn, zodat jij je deze kennis eigen kunt maken. 

De maandag-lunch-webinar zijn webinars tussen 12 uur en 13 uur, die per maand een bepaald thema hebben. Steeds neem ik je per maand elke week een uur mee in een thema, zodat je geïnspireerd weer opnieuw aan de slag kunt gaan. De kosten van de maandag-lunch-webinar zijn 10 euro en na de webinar krijg je de replay voor 7 dagen, zodat je de webinars, mocht je er niet bij kunnen zijn nog eens terug kunt luisteren. Klik op het icoontje hieronder om de onderwerpen van de komende 2 maanden te zien en schrijf je in, zodat ook jij op maandag de week kunt beginnen met inspiratie!

Willemijn Trip
info@willemijntrip.nl

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

© 2022 Willemijn Trip. All Rights Reserved.